Skidhyra

Skidpaket

Hos Alpinhyra i Göteborg kan du hyra det perfekta skidpaketet för din nästa skidsemester. Vårt utbud av skidor inkluderar allt från moderna alpina skidor, freestyle och off-pist. Med vårt breda sortiment av skidor från ledande varumärken kan du vara säker på att hitta de rätta skidorna för dig.

För den erfarna skidåkaren erbjuder vi ett brett utbud av utrustning för off-pist och freeride. För nybörjaren har vi också ett stort utbud av utrustning som är perfekta för den som vill lära sig att åka skidor, både för vuxna och barn.

Skidpaket

Exempel på ett paket från Alpinhyra

Vår personal är välutbildad och kan hjälpa dig att välja de bästa skidorna för din nivå och dina preferenser. Vi erbjuder också skräddarsydda skidpaket för grupper och företagsevent.

Boka ditt skidpaket online eller kontakta oss för mer information. Låt oss hjälpa dig att göra din nästa skidsemester till en minnesvärd upplevelse med de perfekta skidorna från Alpinhyra i Göteborg.

Behöver du hjälp att välja rätt skidor: Mer om hur du väljer skidor här!

I paketen ingår skidor, pjäxor och stavar. Hjälm ingår i alla paket på kvälls- och dagshyra. Våra skidor är från Nordica, Blizzard, Fischer, Völkl & Head. Pjäxor är från Nordica och Technica.